Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

Η κράτηση και η φιλοξενία γίνονται εύκολα

29/06/2015 από admin

Το Bookrooms.gr είναι ένας ιστότοπος για κρατήσεις, διαμονή και ενοικιάσεις στην Ελλάδα. Είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης ενοικίασης που επιθυμεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο για την εταιρεία σας είτε έναν σχεδιαστή ιστού που αναζητά ένα τέλειο θέμα WordPress για το επόμενο έργο σας, σίγουρα θα εκτιμήσετε τις πολλές δυνατότητες και τα οφέλη που προσφέρει ο πίνακας επιλογών μας για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας και να προσαρμόσετε στο επιχειρηματικό σας μοντέλο.

Η εμπειρία χρήστη είναι σημαντική αν θέλετε να είστε ηγέτης της βιομηχανίας. Το καθαρό στυλ σχεδίασης με επίπεδα στοιχεία ενσωματώνεται τέλεια σε ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας χρήστη χωρίς συμβιβασμούς στην ικανότητά σας να προσαρμόσετε το σχεδιασμό.

Αυτό δεν είναι ένα θέμα που φροντίζει μόνο το μπροστινό μέρος μιας διαδικτυακής επιχείρησης ενοικίασης. Αυτή είναι επίσης μια πλατφόρμα κρατήσεων που βασίζεται στο WordPress και σας επιτρέπει να λαμβάνετε κρατήσεις, να δέχεστε πληρωμές, να διαχειρίζεστε τα ακίνητά σας και να έρθετε σε επαφή με τους πελάτες σας. Οι λειτουργίες κράτησης, πληρωμής, σύνθετης αναζήτησης και διαχείρισης κρατήσεων κάνουν το Homey την πιο κατάλληλη λύση για τους χρήστες που θέλουν να προσφέρουν τα ακίνητά τους προς ενοικίαση.

 

Φόρμες Κρατήσεων

Κάντε τη διαδικασία κράτησης όσο το δυνατόν πιο εύκολη για τους πελάτες σας με μια πλήρη ηλεκτρονική φόρμα κράτησης που σας επιτρέπει να συλλέγετε όλα τα δεδομένα που απαιτούνται για την πραγματοποίηση μιας κράτησης.

Άμεση Κράτηση

Οι επισκέπτες επιλέγουν απλώς τις ημερομηνίες ταξιδιού τους για να κάνουν κράτηση αμέσως. Δεν απαιτείται καμία έγκριση από τον οικοδεσπότη πριν από την κράτηση εάν οι επιλεγμένες ημερομηνίες είναι διαθέσιμες.

Ημερολόγιο Κρατήσεων

Διατηρήστε τις κρατήσεις σας οργανωμένες σε μια φιλική διεπαφή ημερολογίου κράτησης. Το ημερολόγιο ανταποκρίνεται πλήρως και φαίνεται υπέροχο σε οποιαδήποτε επιτραπέζια ή κινητή συσκευή.

 • Πρόσφατα Άρθρα

 • Πρόσφατα Σχόλια

  • Προχωρημένη Αναζήτηση

   Επισκέπτες
   Adults
   Ages 13 or above
   0
   Children
   Ages 2 to 12
   0
   Infants
   Under 2 years
   0
   Close
  • Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης