Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

Τα αποτελέσματα αναζήτησης σας
09/12/2020

Διακοπές στην Αλόννησο

Διακοπές στην Αλόννησο
Το πανέμορφο νησί Αλόννησος το οποίο βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα των Σποράδων, είναι μια περιοχή απίστευτης φυσικής ομορφιάς, ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τη χαλάρωση αλλά και την περιπέτεια.

Αλόννησος – Σποράδες
Η πλούσια βλάστηση που επικρατεί παντού και οι γραφικές, παρθένες παραλίες του μετατρέπουν το νησί σε έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο. Το εύφορο έδαφος του νησιού βοήθησε σημαντικά στην καλλιέργεια φυτών και βοτάνων που χρησιμοποιήθηκαν για θεραπευτικούς σκοπούς συντελώντας, με τον τρόπο αυτό, στην ανάπτυξης της ιατρικής και στην ίδρυση της “Εθνικής Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής”. Στην Αλόννησο, το έτος 1986, αναπτύχθηκε και το πρώτο θαλάσσιο ελληνικό πάρκο, ενώ στα καταγάλανα νερά της κατοικοεδρεύει το φημισμένο είδος φώκιας “Μονάχους-Μονάχους”.

Διακοπές στην Αλόννησο
αλοννησος-bookrooms.grΗ Χώρα είναι η πρωτεύουσα του νησιού. Αξίζει να την επισκεφθείτε για να θαυμάσετε το εντυπωσιακό κάστρο που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου και το οποίο, κατά τον Μεσαίωνα, προστάτευε τη Χώρα από τις εχθρικές επιδρομές, αλλά και για να απολαύσετε ένα πραγματικά θεαματικό ηλιοβασίλεμα.

Στην Αλόννησο υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα σημεία για τον επισκέπτη. Οι πανέμορφες παραλίες του νησιού σε συνδυασμό με το μαγευτικό φυσικό τοπίο της περιοχής αφήνουν αξέχαστες αναμνήσεις για όσους την επισκέπτονται.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Ξενοδοχεία
Στην Αλόννησο θα μπορέσετε να βρείτε διαμονή όλων των τύπων και κατηγοριών , σε ξενοδοχεία, διαμερίσματα, στούντιος, ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.α. σε δημοφιλείς και πανέμορφους προορισμούς του νησιού. Οτιδήποτε τύπο διαμονής αναζητάτε θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε και σας ταιριάζει.

Κοινοποίηση
  • Πρόσφατα Άρθρα

  • Πρόσφατα Σχόλια

    • Προχωρημένη Αναζήτηση

      Επισκέπτες
      Adults
      Ages 13 or above
      0
      Children
      Ages 2 to 12
      0
      Infants
      Under 2 years
      0
      Close
    • Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης